Handboogvereniging Chiron
 

Mogen wij ons even voorstellen

Wij zijn een nieuwe handboogvereniging in Assen. Wij zijn voortgekomen uit 2 andere verenigingen in Assen waarvan er 1 ophield te bestaan. Samen hebben wij de handen ineen geslagen en zijn deze nieuwe handboogvereniging gestart.

We hebben plezier in het schieten hoog in het vaandel staan. Boogschieten moet voor iedereen bereikbaar zijn. Voor jong en oud en met en zonder fysieke beperking. 

We bestaan uit oude rotten uit het vak en enthousiaste nieuwelingen. Ieder heeft zijn eigen doel met het boogschieten. Tot rust komen en de focus van het boogschieten gebruiken om het hoofd rustig te krijgen, fanatiek schieten om aan wedstrijden mee te kunnen doen, maar ook vooral gezellig met elkaar de passie voor het boogschieten delen.

We helpen elkaar met de techniek, het materiaal en het plezier.

Wij willen in de toekomst leuke evenementen organiseren ook wel funverschietingen genoemd. Schiet eens op iets anders dan het standaard blazoen. Schiet eens op een dino of een asymmetrisch blazoen. We gaan er wat leuks van maken. Houd onze agenda in de gaten voor de data hier van.

Ook willen we kennismakingscursussen aan gaan bieden. Leer in 5 lessen de basis van het boogschieten en ontdek of de sport wat voor je is. Je hoeft hiervoor geen materiaal te hebben dat hebben wij voor je om te gebruiken.

Wij zijn aangesloten bij de KHSN en de NNHF. Lidmaatschap van 1 van beide partijen is verplicht voor leden van HBV Chiron, maar beide kan ook!

Wil je meer informatie over het lidmaatschap dan kun je dat hier vinden.


Samenstelling bestuur:

Voorzitter:

Erna van Sinttruijen


Secretaris:

Jeroen Blomsma


Penningmeester:

Jelle de Vries


Algemeen bestuurslid:

Eelco Krakau

Fianne Postma